Vi söker en UNDERHÅLLSTEKNIKER till Ekets Precision.

OM DIG
Du jobbar idag som Underhållstekniker och har några års erfarenhet av liknande roll. Du har mekanisk vana och förståelse och en vilja att lära dig mer. Kunskaper inom el är krav
Passar beskrivningen in på dig – ansök till oss idag!

OM TEAMET
Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga gäng inom underhåll.

DIN ROLL
Tjänsten som underhållstekniker är väldigt varierande och du jobbar med förebyggande och avhjälpande underhåll på enheten.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att åtgärda akuta problem, felsökning och att ständigt jobba med maskinoptimering och förbättring av processerna. Utöver detta är det viktigt att se till att god ordning råder inom arbetsområde för att förebygga olycksfall/ohälsa samt att skapa trivsel och gott arbetsklimat.

VI ERBJUDER
En professionell arbetsmiljö där du blir inkluderad i vårt värdeskapande lag och ges möjlighet att utvecklas samt ta stort eget ansvar. Vi genomför just nu ett antal större investeringar i vår maskinpark vilket ger oss teknik i absoluta framkant. Bolaget erbjuder anställningsförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, förmånscykel, rabatt på drivmedel, familjerabatt på glasögon samt andra förmåner via vår Benify-app.

SKICKA DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen att skicka ditt cv och personligt brev senast 31 maj till personal@ekets.se.
Märk ansökan ”Underhållstekniker, Precision”. I samband att du skickar in ansökan samtycker du att Ekets Group med dotterbolag registrerar och behandlar personuppgifterna om dig i rekryteringssyfte enligt GDPR
Intervjuer sker löpande och tillträde kommer att ske snarast möjligt efter överenskommelse.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Du är välkommen att ställa frågor om tjänsten till kontaktperson Joakim Ericsson, tel. 0435 57007, joakim.ericsson@ekets.se. alternativt frågor kring rekryteringsprocessen till HR-Manager Leif Sönnichsen, tel. 072-0886634 leif.sonnichsen@ekets.se.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.