Vi söker nu en produktionskunnig och driven CAM-CNC operatör, som vill arbeta i ett välmående och expanderande företag där du får utrymme och möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens. Kontakt med slutkund och leverantörer ingår i tjänsten. Företaget kan med sin moderna maskinpark producera och leverera de absolut största och mest komplexa pressverktyg samt mekaniska produkter som finns på marknaden.

SPEEDTOOL har specialiserat sig på avancerade följd, transfer och linje-verktyg. I över 25 år har vi haft förmånen att arbeta med ett brett spektrum av kunder inom såväl fordon-, telekom-, offshore-, aerospace-, vitvaru- och möbelindustrin. Våra kunders högt ställda krav på oss ser till att vi hela tiden utvecklas. SPEEDTOOL levererar verktyg av absolut högsta kvalitet.

SPEEDTOOL utför även avancerad legotillverkning och prototyper, främst 5-Axlig bearbetning och ofta i svåra material som härdat stål, rostfritt, titan, Inconel, mm. Sedan 1 september 2022 ingår vi i Ekets Group. Ekets Group har sedan starten utvecklats till en av norra Europas mest kvalificerade företagsgrupp inom avancerad skärande bearbetning. Med totalt 4 produktionsenheter, en omsättning på ca 850 mkr och 470 medarbetare förser vi våra kunder i stora delar av världen med avancerade produkter.

Kvalifikationer
Du som söker har utbildning och erfarenhet av att arbeta som CAM-CNC operatör. Du är intresserad av att arbeta med unika produkter och är mån om att göra ett bra arbete. Kvalité är viktigt för dig och du är noggrann i ditt arbete. Vidare är du stresstålig och jobbar självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta. Du är lösningsorienterad och driver gärna processutvecklingsarbete. Du är verkstads van, har erfarenhet av liknande arbeten samt är ansvarstagande. Vi ser även att du är ordningsam och har god samarbetsförmåga. Att du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift är en förutsättning, då det ingår kund och leverantörskontakter i tjänsten.
Meriterande: