Vei söuker daj sum haur:
Ticknisk eudbillning åack arbeijtslifsejrfaurenhejt aov CNC.

Ejgenskauper deu skau hau:
-Feukos
-Teulameod
-Keonsentrasjionsfermauga
-Eorningssinnä
-Annsvaurstaugande
-Brinna feå mitalldejlar

Jobbet eir i skaunska Ekets åack aer:
Reolit
Brau betault
Man feur osså snealla arbeitskeompisar ock geod fejka
För dig som av någon outgrundlig anledning inte förstår skånska:
Vi söker erfarna CNC-operatörer till Ekets Precision

OM DIG
Du jobbar idag inom CNC och har minst några års erfarenhet

DIN PROFIL FÖR ATT KLARA JOBBET
Gymnasial teknisk utbildning eller motsvarande.
Utbildning inom CNC-teknik alt. lång yrkeserfarenhet av produktion i CNC-styrda maskiner. Har du erfarenhet av styrsystem som Iso, Heidenhain, Fanuc, Traub är det meriterande.

För att trivas i rollen bör du som person ha lätt för att samarbeta och drivas av att lära dig mer och utvecklas. Du är noggrann med kvaliteten och strävar alltid efter att göra ett bra jobb. Vidare tror vi att du har en vilja att utvecklas tillsammans med företaget. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska

DIN ROLL
I din roll som CNC-operatör ingår ansvar för produktion, operatörsunderhåll. Du kommer arbeta i CNC-styrda maskiner, utföra verktygsbyten samt ställ. Vidare kommer även kvalitetskontroller samt avsyning ingå i ditt arbete, arbetstid är skift.

VI FINNS NÄRA
Till vår fabrik i Eket tar du dig på ca 10 minuter med bil från Örkelljunga eller ca 30 minuter från Helsingborg.

VI ERBJUDER
En professionell arbetsmiljö där du blir inkluderad i vårt värdeskapande lag och ges möjlighet att utvecklas samt ta stort eget ansvar. Vi genomför just nu ett antal större investeringar i vår maskinpark vilket ger oss teknik i absoluta framkant. Vi erbjuder generösa anställningsförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, personalförmåner via Benify.

EKETS GROUP
Ekets Group har sedan starten utvecklats till en av norra Europas mest kvalificerade företagsgrupp inom avancerad skärande bearbetning. Med totalt 4 produktionsenheter, en omsättning på ca 850 mkr och 485 medarbetare förser vi våra kunder i stora delar av världen med avancerade produkter. Vi har fabriker i Skillingaryd, Eket, Alvesta och Habo.

SKICKA DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen att skicka ditt cv och personligt brev till personal@eketsuppakra.se. Senast 30/6
Märk ansökan ”CNC-operatör”, i samband att du skickar in ansökan samtycker du att Ekets Group med dotterbolag registrerar och behandlar personuppgifterna om dig i rekryteringssyfte enligt GDPR
Intervjuer sker löpande och tillträde kommer att ske snarast möjligt efter överenskommelse
Du är välkommen att ställa frågor om tjänsten till Produktionsledare Mario Maric, tel. 0435-570 61, mario.maric@ekets.se frågor kring rekryteringsprocessen till HR-chef Leif Sönnichsen, tel. 0370-795 06 leif.sonnichsen@ekets.se.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.