MÄTTEKNIKER SÖKES till Ekets Uppåkra

DINA ARBETSUPPGIFTER I HUVUDSAK
Som mättekniker på Ekets Uppåkra i Skillingaryd kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat vara att utföra kvalitetskontroller av produkter och rapportera avvikelser. Du kommer att arbeta med att förbereda detaljer för mätning/kontroll av produkter (ritningsgranskning och programmering). Du kommer även att arbeta med rapportering samt analysera mätdata. Som mättekniker på Ekets Uppåkra kommer du därmed att få arbeta både praktiskt och administrativt. Arbetet bedrivs både enskilt och i grupp, arbetstiden är 2-skift.

VEM ÄR DU
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som mättekniker och programmering. Vi söker därmed dig som har god vana av mätning och programmering i koordinatmätmaskiner samt ritningsläsning. Erfarenhet av mjukvara Quartis, Formtracepak är meriterande. Därutöver kräver tjänsten god serviceförmåga, noggrannhet samt erfarenhet från verksamhet med skärande bearbetning. Vi värdesätter även förmåga att ta egna initiativ.

Som person är du praktisk lagd med ett stort tekniskt intresse. Du är noggrann, ser till detaljer och avvikelser, är lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har positiv inställning, gillar att ta eget ansvar och besitter en gedigen kunskap inom yrket.

VI ERBJUDER
En professionell arbetsmiljö där du blir inkluderad i vårt värdeskapande lag och ges möjlighet att utvecklas samt ta stort eget ansvar. Vi genomför just nu ett antal större investeringar i vår maskinpark vilket ger oss teknik i absolut framkant.

SKICKA DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen att skicka ditt cv och personligt brev senast 28 februari till personal@uppakra-mek.se.
Märk ansökan ”Mättekniker”.
Intervjuer sker löpande och tillträde kommer att ske snarast möjligt efter överenskommelse.
Frågor om tjänsten: Kvalitetschef Jörgen Davidsson, tel. 0370-795 27, jorgen.davidsson@ekets.se
Har du frågor kring rekryteringsprocessen till HR-chef Leif Sönnichsen, tel. 0370-795 06 leif.sonnichsen@ekets.se
(Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering)