Vi söker en innovativ PROCESSTEKNIKER till Ekets Ullman i Alvesta

OM DIG
Du är kreativ person med mycket energi samt gillar att jobba i projektform eller självständigt. Har ett positivt tankesätt för problemlösning och ett brinnande intresse för teknik. Förmåga att kommunicera både intern och externt.
Högskoleutbildad med teknisk inriktning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet gärna inom tillverkningsindustrin. Ha goda kunskaper i CAD (Solid Works)
Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift) är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande.

OM TEAMET
Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga gäng inom processteknik. Teamet består idag av 5 personer och vi hoppas du vill bli den sjätte, vi går i gång på att ha roligt och lärorikt att arbeta tillsammans!
.

DIN ROLL
I rollen som processtekniker kommer du ha stor variation på dina arbetsuppgifter.
Kostnadskalkylering till offertunderlag, support mot marknadsavdelningen. Driva investeringsprojekt, processändringar och kostnadsrationaliseringar. Ansvarar för beredning och framtagning av tillverkningsunderlag, ritningar och support mot produktion. Teknisk support till övriga funktioner och ta del utav den tekniska utvecklingen på företaget!

VI ERBJUDER
En professionell arbetsmiljö där du blir inkluderad i vårt värdeskapande lag och ges möjlighet att utvecklas samt ta stort eget ansvar. Vi genomför just nu ett antal större investeringar i vår maskinpark vilket ger oss teknik i absoluta framkant. Bolaget erbjuder anställningsförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, förmånscykel, rabatt på drivmedel, familjerabatt på glasögon samt andra förmåner via vår Benify-app.

SKICKA DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen att skicka ditt cv och personligt brev senast 31 maj till personal@ekets.se.
Märk ansökan ”Processtekniker”. I samband att du skickar in ansökan samtycker du att Ekets Group med dotterbolag registrerar och behandlar personuppgifterna om dig i rekryteringssyfte enligt GDPR
Intervjuer sker löpande och tillträde kommer att ske snarast möjligt efter överenskommelse.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Du är välkommen att ställa frågor om tjänsten till ansvarig chef Linda Ohlin, tel. 0472-26 81 77, linda.ohlin@ekets.se. alternativt frågor kring rekryteringsprocessen till HR-chef Lena Nilsson, tel. 0472-26 81 62 lena.nilsson@ekets.se.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.