Vi söker en UNDERHÅLLSTEKNIKER till Ekets Uppåkra

OM DIG
Du jobbar idag som Underhållstekniker och har några års erfarenhet av liknande roll. Du har mekanisk vana och förståelse och en vilja att lära dig mer.
Passar beskrivningen in på dig – ansök till oss idag!

OM TEAMET
Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga gäng inom underhåll. Teamet består idag av 5 personer och vi hoppas du vill bli den sjätte.

DIN ROLL
Du tycker om att arbeta i en roll där du kommunicerar med andra. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Samtidigt som du är självständig och drivande, är du också en positiv lagspelare som stöttar kollegorna. Du tycker om att arbeta förebyggande Kunskaper inom el är meriterande.

VI ERBJUDER
En professionell arbetsmiljö där du blir inkluderad i vårt värdeskapande lag och ges möjlighet att utvecklas samt ta stort eget ansvar. Vi genomför just nu ett antal större investeringar i vår maskinpark vilket ger oss teknik i absoluta framkant. Bolaget erbjuder anställningsförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, förmånscykel, rabatt på drivmedel, familjerabatt på glasögon samt andra förmåner via vår Benify-app.

SKICKA DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen att skicka ditt cv och personligt brev senast 31 maj till personal@ekets.se.
Märk ansökan ”Underhållstekniker”. I samband att du skickar in ansökan samtycker du att Ekets Group med dotterbolag registrerar och behandlar personuppgifterna om dig i rekryteringssyfte enligt GDPR
Intervjuer sker löpande och tillträde kommer att ske snarast möjligt efter överenskommelse.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Du är välkommen att ställa frågor om tjänsten till ansvarig chef Mattias Andersson, tel. 073-9786582, mattias.andersson@ekets.se. alternativt frågor kring rekryteringsprocessen till HR-Manager Leif Sönnichsen, tel. 0720886634 leif.sonnichsen@ekets.se.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.